Är Du vår nya ekonomiassistent och marknadsassistent? (placering i Lund)

postad i: Nyheter | 0

I ekonomirollen kommer du att få arbeta med löpande bokföring, momsredovisning, avstämningar samt förberedelser inför årsbokslut. Arbetet kommer även innefatta arbete med löner och har du inte erfarenhet av löner kommer du att få möjlighet att lära dig detta.

Som marknadsassistent kommer du bland annat att arbeta som webbredaktör, med presentreklam, kundevent och övrigt marknadsarbete såsom research, marknadsmaterial m.m.

Med denna kombination av roller kommer du att vara vår spindel i nätet och en kritisk person för vår tillväxtresa.

Som person är du nyfiken, drivande och vill framåt utan att tumma på kvaliteten. Du vill också genom din öppenhet bidra till gruppen och verksamhetens utveckling. Vi gissar att du hunnit samla på dig något års praktisk erfarenhet av vanligt förekommande arbetsuppgifter som ekonomiadministratör. Att du är en lättsam, energirik person som trivs att vara i kontakt med andra förutsätter vi. Har du även någon typ av erfarenhet inom marknadsområdet är det meriterande. Du är analytisk, kreativ och ser möjligheter medan du samtidigt har förmågan att hålla humöret uppe. Även i stressiga situationer.

Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta: Christian Donaldson via e-post cd@pcskog.se

Placeringen är på kontoret i Lund.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan senast 31 oktober 2017

Leave a Reply

5 × fyra =